Kiváló minőségű, 100%-ban természetes, adalékanyagmentes sótermékek Erdélyből

ADALÉKANYAGMENTES
ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN ÉS NYOMELEMEKBEN GAZDAG

A só és az egészség
A média nagy része már egy ideje azt hangoztatja, hogy a sófogyasztás egészségtelen, és akkor járunk jól, ha csak nagyon kis mennyiségű sót fogyasztunk.
Nézzük meg most egy kicsit közelebbről, hogy valóban egészségtelen-e a sófogyasztás.
Először is: milyen sóról van szó? Mert nagyon nem mindegy, hogy kálium-kloridról vagy nátrium-kloridról van-e szó…
A bolti konyhasók többsége kálium-klorid, amiről több kutatás is kimutatta, hogy mennyire egészségtelen.
A nátrium-klorid azonban nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, hiszen kiemelt szerepe van az életfolyamatok működtetésében, és szabályozza vízháztartásunkat.
Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a lehető leghamarabb értesülhess különleges ajánlatainkról!
Kiemelt ajánlatunk
Nézz körül webáruházunkban!
Amit vásárlóink a PANNON SÓRÓL mondtak:
“A Pannon Sót kb. 1 éve használjuk éttermünkben, a korábban használt sókat váltottuk fel vele. Számunkra fontos, hogy ez az erdélyi só teljesen adalékanyagmentes, illetve sokkal jobban kihozza az ételek természetes ízét.
Ez a só tökéletesen beleillik éttermünk filozófiájába, hiszen arra törekszünk, hogy egyrészt minél több, helyi gazdák által előállított alapanyagot használjunk, másrészt pedig ne messziről szállított, ismeretlen eredetű termékeket használjunk a konyhában. A Pannon Só véleményem szerint ár-érték arányban a legjobb konyhasó.”
“Azért használom ezt az erdélyi sót, mert adalékmentes, nincs belekeverve mindenféle fölösleges, szervezetet romboló anyag.
Két kicsi unokám van, és nagyon örülök, hogy nekik már nem kell a kis szervezetüket terhelni a boltban kapható káliummal dúsított borzalmakkal.”