Kiváló minőségű, 100%-ban természetes, adalékanyagmentes sótermékek Erdélyből

100%-BAN TERMÉSZETES

ADALÉKANYAGMENTES

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN ÉS NYOMELEMEKBEN GAZDAG

A só és az egészség

A média nagy része már egy ideje azt hangoztatja, hogy a sófogyasztás egészségtelen, és akkor járunk jól, ha csak nagyon kis mennyiségű sót fogyasztunk.

Nézzük meg most egy kicsit közelebbről, hogy valóban egészségtelen-e a sófogyasztás.

Először is: milyen sóról van szó? Mert nagyon nem mindegy, hogy kálium-kloridról vagy nátrium-kloridról van-e szó…

A bolti konyhasók többsége kálium-klorid, amiről több kutatás is kimutatta, hogy mennyire egészségtelen.

A nátrium-klorid azonban nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, hiszen kiemelt szerepe van az életfolyamatok működtetésében, és szabályozza vízháztartásunkat.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, hogy a lehető leghamarabb értesülhess különleges ajánlatainkról!

Nézz körül webáruházunkban!

Étkezési só, fűszersók, fürdősók széles választékban

Amit vásárlóink a PANNON SÓRÓL mondtak:

“A Pannon Sót kb. 1 éve használjuk éttermünkben, a korábban használt sókat váltottuk fel vele. Számunkra fontos, hogy ez az erdélyi só teljesen adalékanyagmentes, illetve sokkal jobban kihozza az ételek természetes ízét.
Ez a só tökéletesen beleillik éttermünk filozófiájába, hiszen arra törekszünk, hogy egyrészt  minél több, helyi gazdák által előállított alapanyagot használjunk, másrészt pedig ne messziről szállított, ismeretlen eredetű termékeket használjunk a konyhában. A Pannon Só véleményem szerint ár-érték arányban a legjobb konyhasó.”

Halász István

főszakács, Locavore Étterem

“Azért használom ezt az erdélyi sót, mert adalékmentes, nincs belekeverve mindenféle fölösleges, szervezetet romboló anyag.
Két kicsi unokám van, és nagyon örülök, hogy nekik már nem kell a kis szervezetüket terhelni a boltban kapható káliummal dúsított borzalmakkal.”

Paál Tiborné

nyugdíjas